Få mere viden om Plus Sundhed og vores botilbud

Plus Sundhed gør en forskel for nogle af samfundets allermest udsatte og sårbare på Servicelovens paragraf 107 og paragraf 108

Plus Sundhed blev stiftet i år 2000 sammen med missionen om at skabe trygge og trivselsfremmende rammer for mennesker med psykisk sygdom og sociale problemer.

Vi gør en forskel for nogle af samfundets allermest udsatte og sårbare.  

Plus Sundhed er samarbejdspartner for kommuner og myndigheder. Samlet er vi dedikerede til at sikre, at borgere med psykiske lidelser og sociale problemer får så selvstændig og meningsfuld en tilværelse som muligt.

I 2008 åbnede vi vores første bosted.
I dag tæller vi to bosteder, som er godkendt af Socialtilsynet til at modtage borgere visiteret efter Servicelovens paragraf 107 og Servicelovens paragraf 108.

Vores ene bosted, Stentoft, er desuden godkendt af Socialtilsynet til at varetage misbrugsbehandling for stedets beboere efter Servicelovens §101.

Mens nogle bor hos os midlertidigt, bliver andre boende varigt. Fælles for begge grupper er, at de har brug for en specialiseret socialpsykiatrisk indsats og livsstilsindsats samt at blive mødt med respekt og omsorg. 

Plus Sundhed har to bosteder for borgere med psykiske og sociale udfordringer

På vores to bosteder Tjørnehøj i Nørre Asmindrup i Odsherred og Stentoft i Sønder Stenderup ved Kolding modtager vi borgere visiteret efter Servicelovens § 107 og Servicelovens § 108

Borgere, der visiteres til vores bosteder, har en nedsat fysisk eller psykisk funktionsevne samt behov for støtte i sociale sammenhænge og en hverdag kendetegnet ved forudsigelighed.

Medarbejdere i samtale
icon_video_play_btn Afspil video

Vi lægger flere sunde år til livet

Vi hedder Plus Sundhed, fordi vi tilbyder beboerne på vores to socialpsykiatriske bosteder en livsstilsindsats, hvis formål er at skabe en bedre mental sundhed og øget trivsel

Mental sundhed går på tværs af sygdom. Det betyder, at det er muligt at have en god mental sundhed – også selvom man måtte være syg.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag:

  • spændende artikler inden for mental sundhed og det specialiserede socialpsykiatriske område.
  • invitationer til gratis oplæg og temadage, hvor du kan høre eksperter fortælle om forskellige højaktuelle temaer inden for vores felt.
  • nyhedsbreve, hvor du kan følge med i, hvad der rører sig på vores to bosteder Tjørnehøj og Stentoft
Scroll to Top